| moustache a întrebat:

Va rog rasp serioase.de cv timp(o luna)iau Chetorol pentru masea.am aflat ca nu am voie daca am sub 16 ani.am 11 ani.pot pati cv.nu mai iau.Funda.mor de fricaaacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MaddSkillz a răspuns:

Stai linistita ..nu mori de la o pastila... mergi la medicul de familie sau vorbeste cu ai tai

| Purec a răspuns:

Nu mori stai calma, dar cand mai citesti un prospect, ai incredere in el happy

Atentionari:
Nu este indicat in afectiuni dureroase cronice; prudenta la varstnici; pacienti debilitati; afectarea functiei renale; hipovolemie; IC; IH; astm; tulburari ale coagularii; HTA; asociere cu aspirina sau alte AINS, pentoxifilina, probenecid, metotrexat, litiu, anticoagulante, furosemid; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie. Copii sub 16 ani.

Daca asa scrie in prospect, parerea cuiva de pe TPU este irelevanta. Nu mai lua

| Empathizer a răspuns:

Nu ai patit nimic pana acum, relaxeaza-te. Intreaba medicul cu ce poti inlocui acest medicament.

Daca stomatologul ti-a prescris Ketorol, intreaba si medicul pediatru sau medicul de familie daca e OK sa-l iei. Unii copii de 11 ani sunt aproape la fel de mari ca si un adult (ca greutate si inaltime), si pot sa tolereze bine si medicamente in general nerecomandate la varsta lor.