| crazydia a întrebat:

Va rog crying -Raspunsuri cu da si nu ( pun de 2 ori intrebare. pentru.ca nu rasp. nimeni )1. daca am otita de azi pot surzii pana joi
2. daca ma doare urechea cand inghit ma doare gatu stranut e raceala... daca nu e raceala pot surzii?
3. daca ma doare urechea si nu ma tratez 4 zile pot surzii
toti zice-ti ca da suzesc pana joi n-are cum cred eu mai vreau raspunsuri! va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Hei calmeaza-te. De la otita poti intr-adevar surzi dar nu imediat sau peste cateva zile ci pe un termen indelungat. Daca nu o tratezi vei observa cu timpul scaderea auzului. Asa ca fuguta la medic pentru un consult de specialitate si insanatosire grabnica
Numa bine big grin

| Ramo80 a răspuns:

Nu surzesti, nu e o leziune a timpanului pentru a surzi. Atata doar ca la raceala urechile se infunda pentru ca se produce cerumenul si apare senzatia de ureche infundata. Daca nu poti merge la un medic, intreaba o farmacista ce ti-ar putea recomanda. Exista niste picaturi, cred ca Otocalm se numesc, care calmeaza durerile urechilor. Multa sanatate! Si poate ajungi si la doctor totusi, sa-ti recomande ce trebuie facut! Pupic!

| 4NG3LL a răspuns:

Buna eu iti zic ca nu ai cum sa surzesti de la otita asa repede dar daca te doare urechea eu te sfatuiesc sa iei un calmant(avocalmin, etc.)pana te duci la medic dar cel mai bine este sa faci tot posibilul sa te duci la medic neaparat pentru a te trata ca sa nu apara complicatiii!