| gig96 a întrebat:

Va rog repede rapundeti dau fiunta! Am tras curent la cap si ma doare capul extraordinar de rau, am 16 ani, ce pot sa >iaunu vreau glume e oarte real si de cand m-am trezit de vreo 3 minute, nurerea e tot mai puternica si mi se itnampla sa gresesc cuvinte
Dau funda + vot la rpimul raspund fast plsss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poti sa iei de la Dragoste si sex?

| babyalexa a răspuns:

Cumpara Quarelin daca ai vreo farmacie prin zona.Sunt foarte bune pentru durerile de cap provocate de curent si pentru sinuzita. Sper sa iti treaca.Mie de la 1 pastila in 10 minute imi trece, si crede-ma ca am dureri nu gluma.

| BloodyBlade a răspuns:

Un algocamin/paracetamol/aspirina dar sa nu le iei in combinatie si-ti poti pune o compresa cu spirt pe frunte si vata in ureche! Sper sa-ti treaca!

| vRaz a răspuns:

Un algocalmin sau ceva calmant mai puternic! + o tigare aprinsa in ureche, ajuta! happy Sper ca am fost de ajutor happy

| gig96 explică:

Mai eu vorbesc foarte serios, deci sa va spun intr-un moment am inceput sa vad asa printre niste pete albe, am inceput sa ma doare foarte tare in partea stanga, si gresesc cuvintele(adica le scriu sa le spun gresit) va rog help!+ca ma doar de mor capul

| gig96 explică:

A si am ulcat intr-un "pai" chestie dinaia care creste in iarba ca un par asa, si mi-a intrat in picior ieri... si mi s-a inflamat putin, poate avea legatura?

| gig96 explică:

Voua vi s-a intamplat asa ceva? mie cel putin e prima oara