| piticull a întrebat:

Va rog respectos, am si eu o problema, tatal meu acum 7 ani timp de o saptamana simtea ca ramane fara aer noaptea in somn. S-a hotarat sa mearga la spital consultandu-l si gasindu-l cu 208 batai pe minut la inima atunci medicul la internat de urgenta si medicul a hotarat sa il sedeze si sa ii puna electro-shockul pe piept scazandu-i bataile la 170 pe minut. Ramanand internat timp de o saptamana, doctorul i-a prescris urmatorul tratament: Sintrom, Cordarone si Crestor.
Timp de aproximativ de 5 ani de zile tatal meu s-a simtit foarte bine, s-a gandit sa mearga la un control si l a tinut internat 4 zile schimbandui tratamentul : in locul Sintromuli dandu-i Pradaxa de 150mg, schimbandui cordaronele cu Propafenola 150mg, Enap de 5mg si lasandui Crestorul de 20 mg, aproximativ 8 luni s-a simtit bine si de 2 luni in coa aceleasi simptome ca la inceput simtindu-se ca ramane fara aer in timpul somnului.
Dati-ne si noua un sfat, tatal meu ii e frica de ceea ce e mai rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mclaren12 a răspuns:

Tratamentele din medicina de masa actuala tratateaza simptomele, nicidecum boala in sine. Nici nu mira ca tatalui tau i-au revenit simptomele pentru ca dupa 7 ani de tratament cu medicamentele mentionate de tine nu a fost tratata niciodata problema de sanatate in sine, ci doar simptomele ei, ameliorandu-le.
Nici nu-ti imaginezi ca "teoria vindecarii" este mult mai simpla si mai ieftina si nu necesita cine stie ce proceduri dubioase si costisitoare pentru ca organismul uman are capacitatea sa se vindece singur de multe boli, inclusiv de cancer. Mass media controlata pur si simplu a creat o psihoza in masa ca tot ce zic medicii este cuvant de lege desi domeniul medicinei este la fel de controlat ca si mass media si nici n-o sa-ti vina sa crezi cate miliarde se fac din exploatarea bolilor de care sufera oamenii. Te sfatuiesc sa studiezi si sa acorzi mai multa atentie mediciniei naturale/alternative si de asemenea s-ar putea sa descoperi cum au fost amenintati sau chiar ucisi oameni care au promovat acest timp de medicina mult mai efectiv si vechi de sute de ani.
http://eridu666.webs.com/The%20One%20Minute%20Cure.pdf
Sunt curios si sper ca nu te deranjeaza ca intreb.
Tratamentele pe care le-a luat tatal tau au fost costisitoare?
Au avut efecte adverse?

| piticull explică (pentru Mclaren12):

1.Da spre de exemplu. Pradaxa ajunge pana la 500lei iar lui eliberanduse un card care il scuteste cu 30%
2.Deocamdată nu a fost nici un efect

Dvs ce ne sfatuiti sa facem in aceasta situatie.

| NLS a răspuns (pentru piticull):

Cautati alti medici. Problema e una delicata, nu ma pot pronunta.
Dar sunt de acord cu ce a zis colegul, medicina e o ***** si cauta sa profite de pe urma bolnavilor, care slava Domnului, nu-s putini.

| Mclaren12 a răspuns (pentru piticull):

Eu te sfatuiesc sa citesti cartea pe care am postat-o mai sus. Are cam 115 pagini. Din pacate este in engleza, abia ce m-am apucat s-o traduc si o sa dureze ceva timp pana voi termina. Din ce am citit in introducere, autorul are un remediu foarte simplu si efectiv pentru organismul uman intrucat este bazat simplu pe natura organismului uman, nicidecum pe chimicalele artificiale din care sunt fabricate medicamentele/pastilele. Urmatoarele fraze sunt extrase din introducerea cartii de mai sus.
"Pentru a demonta modalitățile complexe de vindecare pe care industria farmaceutică și medicală le-a creat – și pentru a descoperi calea adevăratei vindecări – cineva are nevoie să arunce o privire mai atentă la nucleul existenței umane. Organismul uman este compus din 70-80% apă – și apa este 89% oxigen prin greutate. Prin urmare, oxigenul cuprinde 62-71% din organismul uman, și este cel mai abundent și esențial element din organismul uman.

90% din toată energia noastră biologică provine din oxigen. Este elementul esențial de care organismul are nevoie nu doar pentru a supraviețui, dar pentru a avea de asemenea nivele optime de energie, să funcționeze corect și să devină mai productiv.

Considerați, de exemplu, că oamenii pot supraviețui săptămâni sau chiar luni întregi fără mâncare, și să trăiască multe zile fără apă. Dar nu putem supraviețui mai mult de câteva minute fără oxigen."

Multe medicamente sunt eficiente pentru ca oxigeneaza organismul dar sunt mult mai costisitoare decat simpla terapie pe care o prezinta autorul.

5 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

E bine dacă aveți acasă un tensiometru ca să vedeți ce puls are.
Trebuie revenit la medic cu rețeta și spus că pare-se noile medicamente sînt mai puțin eficiente ca cele vechi. Se poate cere revenirea la vechiul tratament și văzut ce părere are doctorul despre asta.
Sănătate!

| Ionut231312 a răspuns:

Incearca sa te duci cu tatal tau la mai multi doctori, iar unde o sa vezi ca vei primi acelasi tratament inseamna ca acel tratament este bun. Daca nu, du-te cu tatal tau la doctorul care i-a prescris Pradaxa si celelalte si spune-i ca acest tratament ii face mai mult rau, trebuie sa iti dea altceva.
Insanatosire grabnica!