Bună!
"Scurgerea vaginală alb gălbuie" despre care spui este secreţia vaginală NORMALĂ şi o vei avea până la menopauză ( întreruperea fiziologică a ciclurilor menstruale ).
Doar că, aspectul secreţiei vaginale normale DIFERĂ în funcţie de perioada de fertilitate în care te afli.
Vezi mai multe detalii la linkul :
http://www.mamicamea.ro/sanatate-femei/secretia-vaginala-normala.html
Dacă acea scurgere/secreţie NU are miros urât/deranjant şi NU este însoţită de mâncărimi sau usturimi, şi dacă are o culoare albă/transparentă ( eventual puţin spre roz ) atunci NU ai de ce să te îngrijorezi.
Toate cele bune.
Mergi la ginecolog, este recomandat dupa prima menstruatie, eventulal mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere.
Este normal sa ai menstruatia diferita la inceput.Este bine sa mergi sa vezi ce se intampla cu corpul tau!
Si eu am scurgere inainte de ciclu si mi-a intarziat dupa prima mentruatie 7 luni pana la a doua!
Poti lua o boala de la W.C. nu te gandi ca bolile provin doar din contact sexual!
Mergi la ginecolog cat mai repede!
Bună!
Este prima oara cand iti vine? Si mie mi s-a intamplat la fel. Mi-a venit prin august, iar in octombrie mi-a venit foarte mult si m-a tinut foarte mult. Dar apoi am realizat ca daca fac soprt cand sunt pe stop, nu mai am decat maxim 4 zile.
Semnele acestea apar între 11-17 ani, pana se regleaza totul. Deocamdată început sa te dezvolti sfat: poarta mereu la tine un absorbant si nu te speria, toate fetele patesc asta