anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa imi raspundeti la o intrebare...
In saptamana asta am fost bolnav de bronsita si mi-a curs nasul vreo doua zile, dupa care mi-a fost infundat. Am luat medicamente/siropuri si de 3 zile incoace imi tot vine mucoasa groasa si verde pe nas. Cand suflu nasul vin niste mici urme de sange, dar cand trag si scuip pe gat imi iese cu sange rosu inchis amestecat cu mucoasa...acum sa nu exagerez, nu iese mult, dar ma speriu de fiecare data cand il vad. Eu ma simt bine acum, nu mai am absolut nimic, dar nu stiu de la ce am sangele acela. Ma puteti ajuta va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Sangerarea se poate sa fie din cauza ca mucoasa nazala se poate irita iarna datorita caldurii uscate din interior sau a unei raceli, dar si anumitor medicamente, cum ar fi anticoagulantele, antiinflamatoarele si aspirina. Suflatul nasului excesiv, curatatul nasului, alergiile, stranutatul excesiv pot declansa si ele sangerarea. Cel mai indicat este totusi sa mergi la medic.

1 răspuns:
| Yang a răspuns:

Probabil s-au rupt niste capilare(cele mai mici vase de sange din organism)din cavitatea nazala. Poate ai observat cand iti sufli nasul cu putere se intampla si atunci daca acum nu mai ai nimic nu ai de ce sa iti faci griji.In cazul in care observi cresterea cantitati mai mari de sange fara un motiv anume atunci mergi la un control