Doamna Prof. Dr. Balasan Rodica.
E profesor universitar (cea mai inalta functie pe care o poti lua ca si cadru didactic intr-o universitate) si e seful clinicii de neurologie. Nu cred ca lucreaza nicaieri la privat asa ca daca vrei consult sau internare la ea trebuie sa-ti faci programare cu o luna inainte, cel putin, pentru ca e foarte ocupata/aglomerata.
Multumesc.
Titluri luate teoretic. Cu practica e la pamint! Si e Balasa, nu Balasan.
Da, Balasa. Scuze. E sef de clinica (deci experienta cat cuprinde) Si e profesor universitar, preda la studenti deci e cu toata materia proaspata in cap. Nu stiu de ce spui ca e cu practica la pamant... A tratat si o cunostinta si a fost foarte multumita. Poti sa-mi spui ce s-a intamplat? Eu am vorbit si cu rezidente de la neuro si tot pe ea mi-au recomandat-o.
Probabil s-a intimplat sa-i nimereasca diagnosticul. Eu, "nu am nimic" dar atunci, de ce?
Toata materia proaspata. Nu te contrazic. Dar una e teoria si alta e practica. Sa stii sa pui in practica ce ai invatat, asta te face bun.
Poate ai probleme legate de alte specializari. Poate esti perfect sanatos dpdv neurologic, dar problemele tale vin din alta parte. Ma repet, mi-a fost recomandata si mie de medici rezidenti si studenti la medicina si noi ne ajutam intre noi, nu facem recomandari asa, degeaba... Nu stiu ce sa zic...
Ok.
Adi1987 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: