Să încerci să mănânci cât mai sănătos și să eviți pe cât poți fast food-ul. Pe lângă asta să bei și apă destulă. Îți poți începe dimineața chiar bând 1-2 căni de apă pe stomacul gol, iar apoi să începi să mănânci cam peste aprox. 10 min. Micul de jun trebuie să fie cea mai mare masă din zi, iar seara să mănânci cel mai puțin, cam cu 2-3 ore înainte de culcare, nu mai târziu. E important și sportul, în general cardio până slăbești: alergat, mers cu bicicleta, sărit coarda și alte activități de genul ăsta.
A, și să iei doar 3 mese pe zi. Să încerci să nu mănânci între mese, eventual să bei apă dacă simți nevoia de a mânca.
Nu mai manca mult si numara caloriile cu myfitnesspal, aplicatie pe magazin play
Poti începe sa mergi la sala(eu asa am slăbit) sau dacă nu ai timp uita te pe you tobe la tutoriale și fa acasa.
Nu uita sa bei apa contează foarte mult pentru detoxifiere.
Recent mi am cumpărat niște ceaiuri pentru slăbit de ocamdata nu îți pot spune dacă sunt bune dar am văzut multe recenzii pozitive.
Nu evita cele 3 mese pe zi. Este obligatoriu și nu lua cina după ora 19. Este mai indicat sa nu mănânci în orele "târzii" pentru ca tu te vei pune la somn iar corpul nu arde caloriile.
Evita fast-food. Putina mișcare nu strica. Legume, ciorba, orez, peste....nu prea îngrașă?
ColorfulRainbow întreabă: