| Xeniaa a întrebat:

Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Urinez des cam din 5 in 5 min cantitate putina. Ma ustura si imi vine mereu sa stau numai in apa calda. Stiu. Infecție urinară probabil. Alta e faza. Am luat Urinal akut nu mi a trecut, am luat azi uractiv si am apucat sa iau 2 pastile dar pana la urma m am dus la medic si mi a zis maine dim sa aduc urina. Întrebarea mea este : maine dim e posibil ca urina sa fie albastra pt ca uractiv conține albastru de metil, este supliment alimente dar poate cumva sa influențeze sau sa nu iasă cum trebuie testul de urina din cauza pastilelor( doar 2 pastile am luat ) funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

1.Iei mostra de urina in cutia aia de la farmacie.
2.Cand te duci la medic ii zici ce medicamente ai luat, in detaliu.
3.Ii spui si nedumerirea ta referitor la albastrul de metil.
4.Pe viitor daca mai patesti asa ceva nu te apuca sa iei toate medicamentele dupa reclama, ca nu toate sunt banale analgezice, siropuri, antitusive etc., intreaba medicul.

| Anonim_Sms_1910 a răspuns:

Nu, eu stiu ca trebuie sa iei minim 4-5 pentru a colora urina

| n1445 a răspuns:

Spune-i medicului ce pastile ai luat el va sti raspunsul.