| mary a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. am aplicat pe fata o masca cu scortisoara si lamie dar ma ardea foarte tare. si acum am fata rosie. nu am tinut-o decat cateva secunde apoi am indepartat-o si am dat cu o crema hidratanta. tot ce va cer este sa-mi spuneti despre urmarile ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pana diseara cred ca o sa-ti treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca ai incercat masca pentru cosuri.La inceput arde putin fata(senzatia de usturime poate fi mai puternica in cazurile in care ai tenul mixt sau uscat), dar cu timpul aceasta senzatie va disparea si, daca nu ai tenul pretentios, te va ajuta cu problema ta.Roseta va trece repede.Continua sa folosesti tratamentul si, pana se obisnuieste tenul, poti folosi o crema hidratanta, fara ulei, dupa ce indepartezi masca.