| คηĐЯээд a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi si indicatii. O sa accept si mustrarile care cu siguranta vor exista.
Dupa cum puteti observa din meniurile mele, atat caloriile cat si mancarea nu cred ca sunt la locul lor. http://calorii.slabute.ro/calorii-proteine-grasimi-meniu /andreea2277.html ( puteti vedea toate lunile )
Frica mea cea mai mare este aceea ca din moment ce cresc caloriile putin cate putin, o sa ma ingras.

Macar mancarea este corespunzatoare sau mananc prea multe fructe?

P.S : Eu consider ca mananc prea mult cantitativ.

Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci prin trei mese principale și două gustări pe zi, hidratare corespunzătoare, aportul caloric îl calculezi în funcție de activitatea ta fizică zilnică.
Fructele și legumele cât mai proaspete nu trebuie să lipsească din alimentația ta zilnică.
Sportul ori exercițiile fizice trebuie făcute zilnic pentru tonifierea masei musculare și consumul energetic.
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, mananci normal.
Dar totusi ai grija.

| pietrean a răspuns:

Cateva sfaturi:
1.Sa mananci 3 mese/zi si doua suplimente
2.Sa asiguri,pentru o zi,atat proteine,cat si vitamine, minerale, lipide, carbohidrati si glucide sanatoase, lichide si in special apa
3. Portia de carne, sa fie cat podul palmei tale, alaturi de portie dubla de legume(fierte sau salate)
4. Exercitii fizice si sport cat poti, dar cel putin 30 min/zi.
5.Infuzie de ceai verde+lamaie, cate 1-2 cani/zi,dimineata si la pranz(inlocuieste cafeaua),dupa ce mananci.
Prea multe fructe,nu este chiar bine,deoarece unele contin glucide mai multe(banane,struguri). Lamaile,contin multa vitamina C,dar prea mult,face rau mucoasei stomacale, inimii.
Daca te intereseaza, intra pe profilul meu si vezi la raspunsuri, ce am recomandat unor persoane, care doresc sa slabeasca sanatos.Nu este o regula, dar, poate te poti inspira pentru anumite feluri de mancare.