| MBLAQ a întrebat:

Va rog sa ma ajutati de cateva zile sunt in continuare infundata in nas...am incercat tot felul de chesti dar fara folos(vibrocil, olynth)... dau funda pentru cel mai bun medicamentbig grinsi cel mai inflorit raspuns.big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Bixtonimul maxim 3 zile apoi bebycina(solutie de apa de mare si propolis)!

| SugarLips a răspuns:

Ai putea sa incerci sa dormi cu niste feliute de ceapa langa tine mie asa mi-a facut mama ...si eu eram disperata, dar nu la toate nasurile merge acelasi lucru dar sper ca leacul asta ti se potriveste! Bafta

| claudiuclaus123 a răspuns:

Iti spun eu un leac mai babesc asa big grin stai cu nasul la foc si inspira si expira adanc de 5-6 ori si o sa ti se desfunde nasul

| coliflor a răspuns:

Cateva picaturele de zeama ce lamaie in fiecare nara.

| AlexandruCristian_8554 a răspuns:

Foloseste bixtonim da ala cel mai puternic si o sa vezi rezultatele! dar nu il folosii mult ca da dependenta!