anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! De ce atunci cind stau in picioare si nu fac nici o miscare ametesc, mi se intuneca totul in fata ochilor si simt ca gata, cad, am senzatia de voma si parca vreau la WC, daca nu ma asez urgent sau daca nu fac vri-o miscare, cad. Lucrul acesta se intipla deja de vri-o trei ani. Cine stie ce poate fi, si ce sa fac sa scap de asta. PS; nu stiu daca are vri-o legatura cu asta dar am anemie si tensiunea e mica uneori.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| PRoMeTHeUM a răspuns:

Sa te hidratezi mai bine..sa consumi alimente sanatoase, sa cresti consumul de calorii. Incearca sa faci si cate putin sport.
Daca chiar este o urgenta..nu ezita, anemia este ceva serios.Consulta un medic.

| Missie997 a răspuns:

Posibil ar fi sa ai o cadere de calciu. incearca sa mananci cat mai sanatos, nu pierde nicio masa pe zi. bea multe lichide gen : ceaiuri, calciu dizolvant ..etc. Daca persista si continua toate acestea, mergi la un medic, spune-i ce simptome ai. Ai sa faci un set de analize si atunci vei vedea. Nu are rost sa stai asa, in joc este sanatatea ta. Asemanator, am avut si eu probleme ca acestea iar acum urmez o retetawinking... te pup si ai grija de tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Analize complete cand ai facut ultima oara?
Nu ti s-a recomandat nimic de la medic sa iei?
Posibil o cadere de calciu, magneziu.
Ar fi bine sa treci pe la medic iar, pentru instituirea unui tratament.
Te pup!