| Sissy24032 a întrebat:

VA ROG SA MA AJUTATI! VA ROG DATI-MI NISTE SFATURI...deci am o problema extrem de grava:MANANC EFECTIV CAT O VACA. azi am mancat un corn si jumatate 7days, un baton cu ciocolata, o prajiturica, o supa de pui, carne prajita, aproape o punga de covrigei si saratele(500g), 200 de grame de covrigi, alune, alte saratele, snickers, gratar+ o tona de suc. ce as putea face sa uit de mancare? chiar daca sunt plina si nu pot sa merg dreapta din cauza ca ma doare foarte tare burta, eu tot mai mananc. deci ce as putea face? chiar vreau sa uit de mancare...mi-e si rusine, iar maine imi trimit niste prieteni o geanta intreaga de dulciuri din Italia. am nevoie de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Faza e ca fructoza din dulciuri da o senzatie de foame non stop,de asta trebuie sa eviti dulciurile si sa manci proteine adica carne de calitate porc,pui,peste,cartofi fierti

brta de doare pentru ca manci mult si haotic, ficatul in mod normal nu-i adaptat sa faca fata acestor alimente nesanatoase, legumele, fructele, carnea au o astfel forma de transformare mult mai rapida ca aceste alimente nesanatoase

12 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

WOW! Chiar ca mananci mult, eu as manca atat intr-o saptamana (nici chiar intr-o saptamana, dar in cateva zile, nu intr-o zi). Incearca sa iti faci un program sanatos de mancare, ore fixe, si sa nu mananci dupa orele 18-19, altceva nu stiu ce sa mai zic. Si eu aveam o problema cu mancatul, dar acum ma controlez, mananc doar de 2 ori pe zi, o data la ora 13 si o data la ora 18, cam ceva de genul, si mananc multe fructe si legume, pentru ca sunt vegetarian. Poti sa iti faci propriul program de mese, dar sa il respecti, si nu este indicat sa mananci dupa orele 18-19. Sper ca te-am ajutat cat de cat.

| alexboss2020 a răspuns:

Pai zile sa nu iti mai trimita si abtine-te sa mai mananci asa de mult, ia cu masura putin din fiecare si nu mai manca mai mult de 3 feluri de mancare pe zi si 2 gustari. Daca nu reusesti du-te la farmacie si cere un tratament dar intreaba mai intai si spune-le problema ta. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare : ai fumat? Fumezi? Incerci sa te lasi de fumat?

A doua varianta ar fi ca ai mancat mult azi, pentru ca ai fost la gratar cu ai tai. Daca nu adaugai "gratar" in meniul tau, nu imi dadeam seama ca, de fapt, ai fost la gratar cu ai tai. E ceva normal sa mananci mult atunci cand vezi multa mancare.

Dar daca se intampla in fiecare zi, ar trebui sa consulti un medic nutritionist. Sau incearca sa iti iei gandul de la mancare. Alta solutie nu vad.

| Sissy24032 explică (pentru anonim_4396):

Gratarul a fost seara si a fost facut acasa... dar ASA MANANC TOT TIMPUL

| RAY a răspuns (pentru Sissy24032):

Carnea o manci dimineata, dupa masa nu seara ca da greata

| asperger3 a răspuns (pentru Sissy24032):

Intrebare(nu fac misto, nu vreau sa te simti jignita)
Iei antidepresive sau ca asa ceva?
Ar putea ce ele sa te faca sa mananci mai mult.
Am avut 4 ani niste pastile, care de la 50 kilograme ma adusesera la 80 kilograme. acum am 65 kilograme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar geanta cu dulciuri trimisa din Italia te rog sa o expediezi mie. Si eu sunt la fel de carnivor, dar nu ma ingras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Găsește-ți ceva care să-ți ocupe timpul că văd că nu faci altceva decât să mănânci.

| Devilgrim a răspuns:

1) Nu mai lua bani cu tine laughing
2) Împarte și cu alți ce mânănci.
3) Fă ceva sport...
4) Sau poate că ești nervoasă pe ceva anume, și îți vine să mânănci ceva să scapi de stres...

| Adriangrande a răspuns:

Tu vrei sa uiti de mancare lol. Poate de dulciuri si snacksuri dar nu de toata mâncarea.Du-te la doctor.Mananci când esti trista, fericita sau nervoasa? Ca n-ar trebui.Un om trebuie sa mănânce când ii este foame. Daca mănânci in prostie, fără sa-ti fie pofta, poate ai bulimie.Incearca sa te abtii, mănâncă snacksuri si dulciuri din ce in ce mai putin.Astfel ii vei da creierului de inteles ca nu mai trebuie sa mănânce prea mult. Sper ca te-am ajutat

| ElisaIonescu a răspuns:

Esti gravida sigur.laughing