| Andrada0025 a întrebat:

Va rog sa-mi dati un mic sfat, atat... Am atacuri de panica, plang isteric, am impresia ca nu primesc aer, simt ca ma sufoc, iar apoi imi revin si a doua zis se repeta daca cumva am impresia ca n-am comunicat pe moment suficient. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BenWilde a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacios, dar cam suntem plictisiti de mironosite ca tine. "A plecat iubi; se naruie totul! Oh, nu! Ce ma fac?" Exista probleme mai grave in viata decat niste porcarii sentimentale pe care le simulezi incercand sa dai o oarecare profunzime superficialitatii tale. "Am impresia ca nu primesc aer, simt ca ma sufoc." Hahaha. Maturizeaza-te putin si intelege ca viata e plina de sacrificii si neplaceri. Daca suferi atat vorbeste cu el, si gata. Ce as putea sa-ti zic eu sa faci? Ti-as sugera sa nu te mai victimizezi si sa incetezi sa cauti atentie, dar nu cred ca ti-ar conveni un astfel de "sfat".

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Foarte bun răspunsul pe care l-ai premiat și mă bucur că aprobi ceea ce ți-a zis, e un pas spre bine. Încearcă să scapi de comportamentul ăsta isteric că și din punctul meu de vedere e cam jalnic mai ales în situațiile tale.

| Lawliet14 a răspuns:

Atacurile de panica sunt peste depresie, deci nu te tratezi cu ceai de sunatoare si alte metode naturiste. Sigur ai nevoie de medic!

| cameleonu05 a răspuns:

Cauta un doctor.