| Betty18 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti daca ati patit ceva de genu si daca este normal. Am facut o iritatie cand m-am sarutat cu un baiat care avea crescuta putina barba si era aspru...am 6 bubite pe barbie care ustura uneori. ati patit vreodata ceva de genu? Oare avea ceva baiatul sau sunt eu mai sensibila? E bun unguentul de galbanele pentru asa ceva? Raman semne ceva? crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

E bun unguentul de galbenele.De ce ai patit asa? Simplu, barba lui era plin de microbi, te-a intepat si microbii au patruns cu usurinta in pielea ta de aceea ai bubite. Daca se trateaza nu ramine nici un semn nu te panicaca doara nu te-a taiat nu te-a ars.

| mariusbvbv a răspuns:

Nu o sa ramana semn!laughing si e bun unguentul de galbenele! si daca prietenul tau nu obisnuieste sa se "rada" timp at trebuii sa te obisnuiesti si tu cu acea iritatielaughing

| Amely21 a răspuns (pentru mariusbvbv):

Și eu am pățit asa ceva, prietenul meu are barbă mai aspră, și când ma sărut cu el mă irit cata, e normal? Și se obișnuiește pielea în timp, sau ce sa fac, nu îl mai pup dacă tot ma înțeapă barba lui? :-D

| bodanus a răspuns:

E o simpla sensibilitate cu pielea ta nu are nimic, decat ai o simpla iritatie, iar unguentul e bun dar incearca daca ai cu propolis, stima