| ionut_1828 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti de ce dupa o operatie de fimoza mi-a ramas o parte din fren sau preput care imi atarna?
Este cam inestetic. Cand este in erectie am dedesubtul penisului niste bubite mici, cred ca este ce a ramas din preput.
Sunt ca niste galme.
Am impresia ca operatia mi-a fost gresita.

Mi s-a facut atunci rahianestezie desi stiam ca se face doar anestezie generala si am fost tinut o perioada in spital, desi stiam ca se face pe loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca in general ramane o parte din fren nesectionata (este cea mai sensibila zona si laand-o pe loc se conserva practic integral sensibilitatea in timpul actului sexual).
Acele Galme se gasesc in santul balano-preputial la toti barbatii. Sunt structuri normale, corespunzand unor glande care secreta lichid lubrefiant.
In principiu, circumcizia se face cu rahianestezie. La copii, care nu stau la rahianestezie se poate face anestezie generala. La varstnici, care au probleme cardiace, se poate incerca doar anestezie locala. Dar de electie este rahianestezia. Dupa circumcizie se impune o spitalizare de 2-5 zile, in functie de rata de vindecare a organsimului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, sper ca vei primi mai multe raspunsuri, eu eram cam mic atunci, dar din cate imi aduc aminte am ramas in spital 2-3 zile.