Wow. Dar chiar esti slaba.Cred ca aveam 38 kg in clasa a VI-a.
Pai, in primul rand, pentru o cura de ingrasare, nu-ti recomand Fast-Food-ul. Iti distruge organismul.
Nu pot sa cred.Adica tu mananci destul de mult. Poate ca asa e organismul tau. Nu stiu ce sa zic.
Depinde si ce inaltime ai.Ca nu conteaza varsta.
Trebuie sa ai macar intre 1, 48 - 1, 52 ca sa fie cat de cat o greutate normala.
Iti recomand sa nu mai adaugi alimente la lista asta, pentru ca e deja prea mult.Si s-ar putea ca sanatatea ta sa o ia la fuga. Ceea ce nu-ti doresc.
Multa bafta! :*
Ia niste vitamine in primul rand, apoi incearca ca dupa fiecare masa sa stai in pat cat mai mult, sa mananci multa paine, multe dulciuri, carne.mananca fast-food cat de mult ai ocazia si ia suplimenta alimentare...merge cu siguranta eu asa m-am ingrasat pentru ca eram in situatia ta. fundita?
Salut.:*
Eu M-am chinui 3 luni sa dau 3 kg jos, si din putina neatentie am pus totul la loc intr-o luna. Ma ingras usor.
Pai mananca multa paine, pizza, mancare Fast-Food.incearca sa faci un sport feminin care iti face muschi [de ex handbal, gimnastica.etc]
Uite cum mananc eu [si am 12 ani]
Dimineata 2 felii de paine cu sunca/pate/gem/...
La amiaza: 1-2 felii de paine/ ciorba/felu`2.
Intre ele mai mananc fructe. sau dulciuri.
Si seara o felie de paine unsa cu ceva.
La 18 ani 38 de kg nu e normal...pr mea e pe clasa a 5-a si are 42 de kg si arata foarte bine.
Succes in continuare
Vrei sa te ingrasi? hm.ciudat multi vor sa slabeasca
baga mult fast-food si vei ajunge obeza
daca asta iti doresti.
Ar trebui sa mananci mai multa paine, dimineata in afara de cele 2 felii de paine mai poti manca un iaurt, dupa amiaza poti manca carne (mai multa carne)si asta pe langa felul 2.
seara e ok sa mananci spaghetti dar nu e bine chiar o felie de paine cu gem prea putin o felie de paine
si am mai auzit, dar nu stiu cat e de adevarat ca te ingrasi si mancand dulciuri
multa baftafunda?
User252426 întreabă: