| cineva_6892 a întrebat:

Va rog sa tratati cu seriozitate intrebarea aceasta

La inceput mi-a aparut o bubita rosie un pic deasupra testiculelor, urmatoarea zi mi s-a cam iritat pielea de pe penis (am incercat sa spal foarte bine dar nu a dat rezultate) iar acum vad ca daca "dau" pielea ce acopera penisul "jos" pe margine observ un fel de strat de culoare portocalie si se poate da jos. Puteti sa ma ajutati va rog din suflet, am doar 15 ani si nu am avut vreun contact sexual crying Ma spal des (odata sau uneori de 2 ori pe zi) Din cate vad incep sa-mi apara o groaza de simptome -Nu se pune in discutie dermatologul fiindca ai mei o sa fie... "ingroziti" daca ar afla ca vreau sa merg din cauza ca am "probleme de genul asta"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se pune serios in discutie dermatologul. Nu ai o boala transmisa sexual, ci o candidoza, din cauza imunitatii scazute si posibil excesului de igiena (interfera cu pH-ul pielii). Nu ai de ce sa=ti fie rusine, nu ai facut nimic rau, nu ai gresit cu nimic. E doar o boala si te vei vindeca cu tratament. Nu e una din bolile "de genula ala"

4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Poti sa te imbolnavesti si pentru ca te speli prea des. Lucrurile astea nu se ascund. Mergi la dermatolog. Sunt atatea posibilitati sa te imbolnavesti - daca deschizi o carte de microbiologie te ingrozesti. Ai sa zici ca faptul ca suntem sanatosi este o intamplare fericita. Daca esti barbat, te duci la tata si ii spui ce si cum si mergeti la dermatolog.

| darrio2007 a răspuns:

Va trebui sa te duci totusi.Chiar daca vei primi un raspuns de pe site este mai indicat controlul medical.Si parintii se vor ingrozi daca se va agrava.Tot va trebui sa le spui odata. Vor spune ca de ce nu ai fost la medic?

| scarly86 a răspuns:

Daca mai si alte simptome gen usturimi la urinare, erectii dureroase plus/minus febra trebuie sa mergi la medicul de familie cu curaj si el iti va da trimitere pentru dermato.ai buletin, esti asigurat asa ca viitoarea consultatie este gratuit. sfatul meu este sa i spui totul tatalui tau, nu se va ingrozi pentru ca trebuie sa stie ce ai avand in vedere ca impartiti aceleasi asternuturi in casa si poate aceleasi prosoape.

| alex2009 a răspuns:

Asta este singura solutie sa mergi la docto ca sa vada doctorul ce ai si sa iti prescrie tratamentul adecvat problemei tale daca mai stai se poate agrava spune-le parintilor si ei te vor ajuta chiar daca iti vine greu parintii iti vor binele si te vor ajuta.