| Unicucebeea a întrebat:

Va rog spuneti-mi cum sa-mi fac vocea mai placut.Este groazica! E putin ragusita, groasa si zici ca am prune in gura! Nu stiu daca chiar asa este fiindca eu mi-a aud melodioasa dar cand ma inregistrez suna ingrozitor! help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| d3du a răspuns:

Bea oua

| Luci009 a răspuns:

Scoate prunele din gurahappy,mai inregistreaza-te odata si poate totul o sa fie bine,preuspun ca te inregistrezi cu telefonul, deci nu e neaparat vocea ta la fel ca atunci cand te-ai inregistra, cere parerea unui/ei prieten/a
funda?

| thedread a răspuns:

Cui... ii pasa cum se aude inregistrata atat timp cat nu vrei sa te faci cantaret. tipii cu voce groasa sunt cei mai sexy!

| Roxyy16 a răspuns:

Indiferent daca esti fata sau baiat, teatrul te ajuta pentru "prunele din gura"...incearca sa joci diferite roluri si asa iti reglezi si intonatia. Daca esti baiat pastreaza vocea groasa, daca esti fata lasa-te de tigari daca iti doresti voce mai subtire. Succes.

| yumyumXDcherry a răspuns:

Eh... poate e de vina chestia cu care inregistrezi. Stiu ca mi s-a intamplat si mie. Nu spun ca am o voce meledioasa dar cand am ascultat inregistrarea nu stiam ce sa fac... Sa rad sau sa plang? laughing

Cred ca trebuie sa-ti cumperi daca esti chiar curio[a]s[a] in legatura cu vocea ta, sau sa downloadezi de pe net un program ce inregistreza ca lumea. :'D

| Remus82 a răspuns:

Bei oua da rezultate.

| Unicucebeea explică:

Sunt fata...mda cum am descris eu e putin cam mult dar imi plac ideiile voastre!love strucktoate