| xIonutzu a întrebat:

Va rog spuneti-mi repede ce sa fac ca nu mai pot am 15 ani si de dimineata imi venea tare rau sa vomit. mi-am facut un ceai de fructe de padure si in cele din urma dupa ce am baut ceaiu am vomitat pana la urma si ma doare si burta un pic pofta de mancare nu am si ma luase durerea si de rinichi si mi-am pus unplastura si vad ca nu ma mai dor rinichi dar sa sa fac ca imi e foarte rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine m-a durut mijlocul, dar nu rinichii, foarte rau.Si chiar mi-a venit sa vomit. Asta s-a intamplat saptamana trecuta. Daca esti la menstruatie faza cu durerea ar putea fi din cauza ei.Nu stiu ce sa spun despre greata.Dar daca nu esti in parioada aia, atunci... mergi la un doctor sau vorbeste cu mama ta

| stefioctavia a răspuns:

Du-te la doctor. faza cu rinichii poate fi infectie urinara.am avut si eu, mai bine du-te la medic si el iti va recomanda tot ce iti trebuie si iti va spune si daca ai ceva.insanatosire grabnica!

| juliaart99 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la medic sau daca este chiar grav poti sa te duci la urgente. Ei sigur te rezolva chiar daca iti dau niste medicamente. Insanatosire gravnica.

| guardian18angel a răspuns:

Ahm, frate, du-te si tu la un medic, cat de curand. Ca sa-ti dau diferite posibile tratamente ar insemna sa te deplasezi la farmacie sau la un plafar, si la fel de bine poti sa mergi la un medic de familie, sau la urgente, unde vor avea grija de tine si te vor consulta destul de rapid.

Garantez ca-ti va fi mai bine daca te lasi pe mana medicului, mai ales la urgente daca zici ca te simti foarte rau si nu-ti trece.

| beatrice9849 a răspuns:

Daaca ai probleme cu rinichii, cumpara de la plafar ceai de matase de porumb sau cozi de ciresi.Scrie pe prospect sau cutie cum se prepara si aum se administreaza.