anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va Rog spuneti-mi si mie care este greutatea normala a unui baiat la 13 ani, eu am vreo 1.65 inaltime si 40 kg sunt inalt zic eu pentru 13 ani da sunt f. slab si daca e cum m-as putea ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Akuryo a răspuns:

Apuca-te de un sport, si o sa mai iei in greutate si iti formezi si un fizic frumosthinking (volley, basket, inot...)

| CannabisFan a răspuns (pentru Akuryo):

Frate scuza-ma da eu stiam ca prin sport slabesti eu din 40 kg ce sa mai slabesc deja sunt batz adica nu stiu cum poti creste in greutatew din sport?:-da oricum mersi frumos o sa incerc

| Akuryo a răspuns (pentru CannabisFan):

Sportul iti dezvolta organismul adica o sa ajungi pe la 45 poate, dar gandeste-te ca o sa ai fibra

| Gabytza2000 a răspuns:

Pentru varsta ta nu e o greutate sub cea normala(13 ani 1.65 m = normal 40-45 kg) deci nu trebuie sa fii ingrijorat.Dar daca vrei sa te ingrasi putyn ar trebui sa mananci alimente cu grasimi si cartofi prajity.si eu am 11 ani si am 32 kg. Sper ca te-am ajutat