| Saskee a întrebat:

Va rog TPU mie o rusine sa va zic dar a inceput si schoala si am si facut paduchi am incercat si cu Pedex dar nimic tot ii mai simt va rog frumos ca e si scoala si mi-e rusine sa ma arate cu degetul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Aplica o crema sau un sampon pe baza de permetrin 1%, produse pe care le gasesti la farmacie. Mai multe detalii despre tratament si alte masuri pentru a scapa de paduchi gasesti aici: http://www.i-medic.ro/boli/pediculoza-sau-paduchi

| jadir a răspuns:

0vaHD ai fost in Franta sa vezi cati francezi paduchiosi au mai ales cei ce au rasta, tu nai avut paduchi nici o data si presupun ca nici purici dar nici fasole nu mananci?

| YunaFFX a răspuns:

Cel mai bine te duci la un medic dermatolog, el este cel mai in masura sa iti dea un tratament. Ca sa eviti comentariile rautacioase - lucru nefondat de altfel, deoarece paduchii nu sunt semnul unei igiene precare, ci din contra - te duci la medicul de familie si ceri o scutire medicala. Sper sa te ajute.

| Alexandrumar1 a răspuns:

Treci mai des pe la baie in viitor!laughing

| Danutza27 a răspuns:

Incerci cu gaz dar nu stiu unde o sa il gasesti ca am auzit ca este prohibit si costa ca la 20 ron/litru, nu gasesti dai cu petrosin diluat cu 1-2 albusuri de ou jumate/jumate petrosin, amestecate bine dai doar 10-15 min apoi te speli urgent ca ustura,cind dai freci parul ca mama ta cind se vopseste preferabil este gazul ca nu este asa de agresiv.Te duci la o farmacie veterinara si incepi cu sarut mina, uitati asa ciinele meu este plin de toate alea, ce ma fac ca au sarit si pe mine si o sa ai recomandari de sampoane picaturi de pus in cap pentru ciine nu cumperi ca nu sunt bune la om dar samponul este super.

| bombonika18 a răspuns:

Cu gaz

| cudyu007 a răspuns:

Gazi e cea mai naturala solutie... ustura putin... da e garantat tonguehappy

| 0vaHD a răspuns:

Si cand te gandesti ca francezii aveau dreptate. sad