Buna! Aplica o crema sau un sampon pe baza de permetrin 1%, produse pe care le gasesti la farmacie. Mai multe detalii despre tratament si alte masuri pentru a scapa de paduchi gasesti aici: http://www.i-medic.ro/boli/pediculoza-sau-paduchi
0vaHD ai fost in Franta sa vezi cati francezi paduchiosi au mai ales cei ce au rasta, tu nai avut paduchi nici o data si presupun ca nici purici dar nici fasole nu mananci?
Cel mai bine te duci la un medic dermatolog, el este cel mai in masura sa iti dea un tratament. Ca sa eviti comentariile rautacioase - lucru nefondat de altfel, deoarece paduchii nu sunt semnul unei igiene precare, ci din contra - te duci la medicul de familie si ceri o scutire medicala. Sper sa te ajute.
Incerci cu gaz dar nu stiu unde o sa il gasesti ca am auzit ca este prohibit si costa ca la 20 ron/litru, nu gasesti dai cu petrosin diluat cu 1-2 albusuri de ou jumate/jumate petrosin, amestecate bine dai doar 10-15 min apoi te speli urgent ca ustura,cind dai freci parul ca mama ta cind se vopseste preferabil este gazul ca nu este asa de agresiv.Te duci la o farmacie veterinara si incepi cu sarut mina, uitati asa ciinele meu este plin de toate alea, ce ma fac ca au sarit si pe mine si o sa ai recomandari de sampoane picaturi de pus in cap pentru ciine nu cumperi ca nu sunt bune la om dar samponul este super.