| Lolkkk a întrebat:

Va rog vreau și eu un sfat mama se supăra pe mine ca n-o las să îmi stoarcă coșii dar eu ca baiat nu trebuie sa ii storc ca se fac alții și ea îmi zice ca scoate puroiul ala când ii stoarce și nu știu ce
Sa o las sa ma stoarcă sau nu?
Fac bine ca nu o las?
Eu ma gândesc ca e si vina ei sau a mea ca nu mi am luat crema pentru coșii de față.
Idei?
Sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Nu o mai lasă să facă asta

Nu e nici normal dar nici igienic ca cineva să facă așa ceva.pot apărea chiar mai multe după aia

| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana serios si invata sa te speli ZILNIC cu apa si spaun, vezi ca se gasesc si bureti lufa, ca apa calda si sapunul curata pielea, eliminand mizeris si transpiratia care se depune in porii pielii si mizeri neeliminata iti infecteazaporii, facand posibila aparitai punctelor negre si a bubelor pe fata si corp.
Lasa cremele pentru cosuri, ca nu pui creme peste mizeria deja intrata in porii fetei, mai bine inveti sa te speli corect si nu vei avea niciodata fata plina de bube.