Eclere:
80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.
80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.
80 gr margarina, 10 linguri de apa se fierb pana clocotesc de cateva ori. Se adauga 100 gr faina, se amesteca repede pana nu mai sunt cocoloase si se ia vasul de pe foc. Se lasa la racit. Cand aluatul e rece, se adauga 3 oua (cate unul pe rand, se amesteca ff bine dupa fiecare ou pus) apoi din compozitia obtinuta se ia cu lingurita (daca le vreti mai mici) sau cu lingura (daca vreti sa scapati repede de ele), se pun gramajoare in tava, se lasa spatiu intre ele ca vor creste la copt.
Eu le umplu cu budinca de vanilie sau de ciocolata si pun peste frisca.
AlieN_2728 întreabă:
Unique_8782 întreabă:
LarisaChe07 întreabă: