| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Va roooog frumos de tot sa ma ajutati! Deci aseara stateam in pat cam ghemuita si din cand in cand incepea sa ma doara coloana in partea dreapta putin mai sus de rinichi.Toate bune si frumoase numai ca pe la ora 4:40 a inceput o durere groaznica de coloana in acel loc si nu pot nici macar sa respir.Respir cu portiasad. Nu mai poooot de durere, imi vine sa ma urc pe pereti.Ma simt de parca cineva ma injunghie acolo sau ceva apasa pe acel oscrying. Spuneti-mi va rog ce ar putea fi? de la ce sa apara acea durere? si ce sa fac sa nu ma mai doara macar pana la ora 8:00 cand probabil se trezesc parintzii mei! va roooog sa am ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ⋆☆•♥ღ♫bubulicky♫ღ♥•☆⋆ a răspuns:

Am patit si eu de 2 ori, din cauza ca am cazut pe scari, at cand am cazut m-am lovit la cot, noada, cap si coloana(in acelasi loc in care te doare si pe tine) s-a vindecat in 3 saptamana... a da hai sa nu imi mai insir necazurile prin TPU, si sa revenim la oile tale, tu, probabil ai racit.remediu: umple cada cu apa( sau bine unde te speli) si stai in apa fierbinte pana se mai raceste, asa fa mai mereu si bea ceai de lamaie sau de coji de portocala sau grefa, intr-o saptamana va trece cate putin durerea, aaa si daca nu esti racita, fa tot asa

6 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Probabil ca durerea provine de la un ligament din zona respectiva. Incearca sa te masezi cu diclofenac, aplica o compresa fierbinte si ia un ibuprofen pentru a mai ameliora durerea.

| UNfriendLY a răspuns:

Te transformi

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii explică:

Va multumesc muult de tot! daca asi putea da mai multe funde ar fi perfecttongue

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii explică:

Mai MaRiuSeN asta o fost spus ca ''te dezvolti'' sau ''devii monstru''? daca e a doua varianta sa stii ca primul lucru pe care il fac, vin peste tine si te manancrolling on the floor

| ⋆☆•♥ღ♫bubulicky♫ღ♥•☆⋆ a răspuns:

Probabil daca ai stat in picioarele goale prin casa, sau pe afara
sau daca ai cazut in acel loc.

| Hysterix a răspuns:

Trezesteti parintii poate sa fie ceva grav...