| Milliii a întrebat:

Va rov va rog va rog. puppy dog eyes trebuie sa slabesc neaparat 2 kg pana sambata dimineata. pentru judo. crying va rog imi spuneti si mie niste metode? dau fundita. nu vreau sa am infometez ptc daca nu as manca nimic nu as putea sa ma bat. va rog ajutati-ma. maine ma duc la antrenament si nu vreau sa fiu lesinata pe saltea. crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Cu niste laxative ai incercat?

| Nicole a răspuns:

Buna.Nu stiu daca vei reusi dar cred.
Depune cat mai mult efort la antrenamente, mananca des si putin rugumand foarte bine mancarea, nu consuma nimic dupa orele 18.
Si in plus mai poti face genoflexiuni si flotari.
PS:Nu consuma dulciuri si tot ce tine de zahar si mancaruri grase.
Sper sa reusesti, numai bine.
Pa, pa.

| Claudiu2011 a răspuns:

Pai sincer din punct de vedere teoretic ai putea doar infometandute si cu multe alergari dar nu e indicat pana sambata mai ai f putin...trage tare la antrenamente dar vrei sa ti spun parerea mea? eu nu vreau sa te descurajez dar nu o sa dai jos 2 kg pana sambata sunt convins de asta mai ales daca nu vrei sa te infometezi.alergarea e cea mai buna metoda de a slabi dar nu 1 tura de stadion ca n-ai facut nic cu o tura. trebuie sa alergi cel putin 6-7 si sa transpiri mult... dar cum ziceam mai sus nu cred ca o sa reusesti imi pare rau.

| mihai1997 a răspuns:

Alearga in parcul herastraulaughing

| mihai1997 a răspuns:

P bune nu gluemsc acum cat mai e cald afara

| ovi_6904 a răspuns:

Deci ceva sigur...am facut box si stiu prea bine cum e cand trebuie sa slabesti.iti cumperi bomboane pe batz (nu glumesc) cat mai multe.si le sugi.dar nu inghiti nimic.scuipi tot.si pe cat poti de mult sa scuipi cu atat e mai bine. deoarece eliminand saliva multa te ajuta mult sa pierzi in greutate.