| OnceaGeorgy a întrebat:

Vă salut,am o întrebare, am învățat că băieții pot să crească până la vârsta de 21 de ani,iar eu am 1, 84-1,85 la 17 ani.Aici vine întrebarea mea,pot să cresc măcar până la 1, 90? Vreau să precizez că în ultimii 2-3 ani am observat o creștere mai lentă,iar eu nu sunt mulțumit cu această înălțime,vreau să precizez că joc fotbal pe postul de portar,însă nu o fac la nivel de profesionist, sau cel puțin nu activez la o echipa de juniori/seniori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Înăltimea este o trăsătură mostenita de la părinți insa nu iti face griji deoarece mai poti creste! Deocamdata esti tanar si mai poti creste.Nu se poate observa cresterea deoarece este un factor uman lent.Meriti"a doua sansa"

| OnceaGeorgy explică (pentru FoxyM):

Faza este că mama mea are 1, 58 iar tatăl meu 1, 80, nu ar fi șanse mai slabe ca eu să ating 1, 90 datorită geneticului parintilor?

| FoxyM a răspuns (pentru OnceaGeorgy):

Salutare! Sansele sunt mari daca tu deja esti inalt la varsta asta, si sigur tu semeni la înăltime cu tatăl tau! Practica sporturi precum baschet, handbal etc si poti sa mai cresti deoarece acestea iti întinde oasele fiind in crestere si se produce un fel de "alungire"a acestora! Numai bine!

2 răspunsuri: