| PrintsessKa a întrebat:

Va salut! am o intrebare care ma framinta.am o prietena buna si intr-un timp sia facut vreo citeva teste de graviditate si iau aratat toate pozitive si a fost la medic acolo iau zis ca e doar racita la ovare. e posibil asa ceva sa fii racita si sa faci vreo 6 teste si toate sati arate pozitiv sau ea ma minte doar ca a fost insarcinata si ma mintit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur e insarcinata, insa daca a fost la medic in primele 4 saptamani de sarcina si nu a spus de testele de sarcina, medicul nu avea cum sa-si dea seama ca e insarcinata. Oricum, e imposibil sa nu fii insarcinata cu 6 teste pozitive

| PrintsessKa explică:

Fetelor asa cred si eu cred ca a facut vreo greseala si nu a dorit sa-mi zica ea iubeste sa zica minciuni dar nu m-am ghindit ca imi va zice si mieca si m-am ghindit ca e imposibil sa faci 6 teste hai sa zicem chiar si 2 sau 3 si sa arate pozitiv si sa nu fii insarcinata doar racita la ovare sad