| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o mare problema deci ieri taiam cv cu un foarfece, m-am înțepat, iar de fr1ca sa nu mai mai certe ai mei le-am spus că m-am înțepat intr-un lemn si că ma doare, mi-au pus un plasture, si nu au dat mare importanță, (erau destul de onositi, după s-au dus imediat la culcare) azi dimineață mi-au spus că nu au timp dar se v-or uita diseara la rana mea, problema este că mi s-a cam umflat, foarfecele era din ala vechi, dar nu prezenta rugina acolo unde m-am intepst gen pe lama cu care m-am intepat, acum mi-e frica sa le spun adevărul pentru că pentru minc1una voi fi pedepsit, ce sa fac mă doare rau s-a si umflat nu pot sa folosesc deloc acel deget, iar spre surprinderea mea e ceva sub piele gen purio mult mai galben, dar pe măsură ce li elimim devine parca tot mai mult, ce sa fac? Ai mei inca nu au ajuns acasă oare chiar v-a trebui operat, s-au amputat e ceva grav? Sunt f îngrijorat sa nu se infecteze ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Spune le ce ai pățit! Trebuie să mergi la spital! Trebuie să te vadă măcar medicul de familie. Rana trebuie dezinfectată cu apă oxigenată.

| Cresta a răspuns:

Vezi daca minti? Te complici. Mai bine spune adevarul si arata-le ce ai la mana. Daca s-a umflat, e grav.