| IonutCiobanescu a întrebat:

Vă salut! Am o problema ce persista de foarte multi ani, mănânc foarte mult, pot manca și două meniuri de MC donalds și tot nu mă îngraș, problema e că cum am terminat de mâncat mă ia nevoia la toaleta, poate mă duc și de 3-4 ori la toaleta pe zi, ceva recomandări? 1.76 63 kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai cum sa te ingrasi, daca mancarea doar trece prin tine?

Mergi la medicul de familie si spune-i ce simptome ai.
Consultatia e gratuita.

| gapb a răspuns:

Ai o boala, se numeste suferinta de succes, multi ar vrea sa aiba boala ta si tu vrei sa scapi de ea?

| Bernadettkkk a răspuns:

Recomand sa vizitati un nutritionist care se pricepe! Ajuta foarte mult

| tr19 a răspuns:

Fericitule! Daca esti tanar se poate, metabolismul te ajuta.
Atentie insa la sanatate, la obiceiurile de a manca prost, la fastfood. La origine, locuri precum mcdonald, kfc, au fost deschise pentru oamenii sarmani, pentru zilele in care ramaneau fara bani - cred ca stim cu totii ce inseamna - gaseai la coltul strazii un loc mic, curat unde puteai manca un burger de calitate mediocra, pe bani putini. Cu timpul, conceptul s-a tranformat, spatiul a devenit mai mare, mancarea mai procesata si principala cauza de obezitate in randul oamenilor. Ai grija, fa-ti teste de sanatate, o colonoscopie poate sa vezi cauza vizitelor dese la wc. Sanatate si obiceiuri alimentare cu mai putina mancare procesata. Eu merg la kfc 1 x pe an, chiar daca infulec cu placere o portie de 5 aripioare picante, neaparat cu salata verde alaturi. Sa auzim de bine!

| Tibi2birta a răspuns:

Și eu sunt slab și nu mă îngraș și chiar am încercat multe modalități, dar îți propun să mergi la sală și să crești în masa musculară.
Am o lună de sală și am crescut 2 kg