Pai cum sa te ingrasi, daca mancarea doar trece prin tine?
Mergi la medicul de familie si spune-i ce simptome ai.
Consultatia e gratuita.
Ai o boala, se numeste suferinta de succes, multi ar vrea sa aiba boala ta si tu vrei sa scapi de ea?
Fericitule! Daca esti tanar se poate, metabolismul te ajuta.
Atentie insa la sanatate, la obiceiurile de a manca prost, la fastfood. La origine, locuri precum mcdonald, kfc, au fost deschise pentru oamenii sarmani, pentru zilele in care ramaneau fara bani - cred ca stim cu totii ce inseamna - gaseai la coltul strazii un loc mic, curat unde puteai manca un burger de calitate mediocra, pe bani putini. Cu timpul, conceptul s-a tranformat, spatiul a devenit mai mare, mancarea mai procesata si principala cauza de obezitate in randul oamenilor. Ai grija, fa-ti teste de sanatate, o colonoscopie poate sa vezi cauza vizitelor dese la wc. Sanatate si obiceiuri alimentare cu mai putina mancare procesata. Eu merg la kfc 1 x pe an, chiar daca infulec cu placere o portie de 5 aripioare picante, neaparat cu salata verde alaturi. Sa auzim de bine!
Și eu sunt slab și nu mă îngraș și chiar am încercat multe modalități, dar îți propun să mergi la sală și să crești în masa musculară.
Am o lună de sală și am crescut 2 kg