Parul e blond de la Sfanta natura sau esti vopsit? Daca nu esti vopsit, eu zic sa nu-ti faci probleme! Poti folosi sampoane pentru par blond sau o masca cu galbenus de ou, asta decoloreaza parul si vei avea parul ca spicele de grau coapte, deci vei arata super! Daca continua, atunci e o depigmentare si poate fi de la vreo dereglare a glandelor endocrine. Daca nu ai vreun simptom sau semn aparte, care arata nasol, cu parul negru cu blond, tot bine iti va sta! Daca nu-s chestii grave de sanatate, nu are rost sa strici "mesajul" pe care divinitatea incearca sa ti-l dea. O fi in vreun scop; poate cineva te cere in vreo ruga asa si trebuie sa fii asa cum te vrea! Nu stii ca se spune ca daca ceva nu e de gasit, atunci D-zeu il va creea ca sa-ti rasplateasca credinta!, nu tie, ci acelei care te-a cerut! Apeleaza si la un medic, pentru linistea ta sufleteasca! Mult noroc!
Multmesc mult pentru raspuns! Da, e 100% natural.
Ca si culoare e asa cum ziceai mai sus, ''foarte blond'' ca sa zic asa. Am si o problema, dermatita seboreica pe care incerc sa o tratez de cateva luni cu tot felul de tratamente si sampoane.
De vazut nu se observa deloc doar daca te uiti foarte atent si de aproape, am zis ca mai bine sa intreb. Multumesc frumos inca o data!
anonim_4396 întreabă: