anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Am si eu o problema, dar nu am cui sa ma adresez. La medic nu vreau sa ma duc pentru ca imi este rusine. Cred ca ma intelegeti.
De la un timp, cand fac exercitii la abdomenul inferior, incep sa ma doara testiculele... si numai pot face niciun exercitiu la abdomen in momentul acela.
Deci doar la acest exercitiu ma apuca durerea. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la medic, nu are de ce sa-ti fie rusine. Poate fi semnul unei hernii, unui varicole sau hidrocel sau chair al unei tumori testiculare. Nu e deloc de joaca, luni te duci la urolog si lasi la o parte rusinea. Viata e mai importanta.

| macarale a răspuns:

Ti-e rusine sa mergi la un medic, care aude tot felul de minunatii zilnic si iti poate pune un diagnostic cert, dar nu ti-e rusine sa afle o tara intreaga de problema ta?hee hee

| scarllet a răspuns:

Gandeste-te ca doctorii urologi se intalnesc zilnic cu baieti ca tine. pentru ei e ceva banal, dar prefate ca si pentru tine e...
e mai bine sa consulti un doctor, poate fi ceva serios

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Medicul urolog te poate ajuta cel mai bine.
Nu-l ocolii, ci caută-l în dată.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa mergi totusi la medic!
Poti sa faci torsiune de testicol, adica se va sugruma un testicol, si crede-ma ca atunci o sa ai nevoie de medic ca altfel poti ajunge la pierderea lui. Se necrozeaza si mai departe nu cred ca vrei sa stii...
Gandeste-te bine, vrei sa-ti injumatatesti sansele la urmasi?winking
Sanatate!