Evident ca este doar in imaginatia ta, atata vreme cat medicii dupa atatea teste iti spun ca nu ti-au descoperit nimic.
Tu suferi doar de ipohondrie!
1.Ar fi util sa poti explica daca inflamatia este prezenta doar la interior sau se poate observa si la exterior.
2.In plus, este bine de stiut daca tesutul umflat este uniform sau prezinta formatiuni asemanatoare nodulilor si daca tesutul are o culoare modificata.
3. Exista senzatie de usturime, mancarime, dificultate la inghitire in general sau doar durere in anumite pozitii si dificultate in a respira?
4.Te stii alergic la ceva sau ai fost la alergolog?
5.Ai intretinut relatii intime normale ori anale neprotejate inainte de aparitia acestor simptome? Sau ai intretinut relatii intime orale?
6. Daca spui ca ai facut analize la sange, ce nivel aveau leucocitele, neutrofilele si APTT?
Mi-ar placea sa te pot ajuta cu un raspuns, dar ar fi util si important sa dai un raspuns acestor intrebari daca si doresti, desigur!
1.Inflamația este si la exterior
2.Nu am formatiuni nodulare, doar simt si se și vede ca sunt umflat atât partea stânga a gatului cât și pe partea dreapta.
3.Doar am dificultate uneori când înghit și respirația foarte grea.
4.Nu cred sunt alergic la ceva
5.Nu am întreținut relații intime.
6.Numar total de leucocite:6, 3. Procent de neutrofile:41, 2
In cazul acesta, daca eu as fi in locul tau, m-as prezenta in primul rand la un alergolog pentru a ma testa si a verifica daca nu cumva am dezvoltat vreo alergie, inclusiv la anumite medicamente pe care poate le iei sau la un agent (mancare, particule din aer, obiecte ce contin alergeni, aerosoli, produse de curatat etc.) cu care esti in contact aproape zilnic.
Daca se imfirma faptul ca as avea vreo alergie, m-as gandi in ultima instanta la optiunea poliartritei reumatoide si as cauta sa vad daca este vorba despre asta.
Dar in primul rand m-as prezenta la alergolog explicandu-i problema mea si expunandu-i fiecare posibil agent alergen cu care intru in contact incluzand medicamente, agenti chimici de curatare, materiale confectionate din fibre posibil alergene, alimente frecvente posibil alergene, mediul in care locuiesc, daca exista agenti de poluare, animale etc.
LarisaChe07 întreabă: