| aspire7 a întrebat:

Va salut! Antrenamentele de genul culturism, antrenamentele in sala, au efect negativ asupra inimii, adica sa mi-o puna in pericol? Am 17 ani NU BEAU, NU FUMEZ, si nu stiu ce sa zic despre antrenamente... daca fac bine sau nu o idee ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Ok, la 17 ani e bine, te poti dezvolta cu 5 mese suficient cat sa n-ai nevoie de suplimente. Cand treci de 18-19 ani, nu o sa-ti mai impuna parintii ce-ti cumperi.

Si cum spuneam, nu iti afecteaza inima cu nimic, stai linistit. Dar mai baga si un cardio din cand in cand, alergat pe banda, bicicleta, etc., ceva care sa te solicite happy

p.s. : poti sa le arati pe doctor.info articole despre shake-urile proteice, de ce sunt benefice, poate ii convingi, daca nu, iei cand o sa fi pe cont propriu.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sunshinelila a răspuns:

Nu are efecte negative dar mai inainte sa te apuci de un sport trebuie sa-ti faci un control medical. Medicul iti va spune ce sport vei putea face si mai ales daca poti face un sport.