| Catalinn980nn a întrebat:

Va salut! Anul trecut am fost operat la cap, eu avand granulom euzinofil.Doctorul mi-a spus ca dupa 6 luni sa vin la control sa vada daca mi s-a regenerat craniul si daca nu se regenereaza trebuie sa ma opereze iar..Au trecut mai mult de 6 luni, probabil vreo 9-10 si nu m-am dus la control pentru ca nu mi s-a regenerat craniul si nu am vrut sa ma opereze iar. Totusi am 16 ani iar doctorul mi-a spus ca sunt mari sanse sa se regenereze pentru ca sunt copil dar momentan nu s-a regenerat.Acum vreau sa va intreb daca imi trebuie o anumita alimentatie sau daca as putea face ceva sa se regenereze pentru ca nu vreau sa fiu operat iar. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Alimentația bună este cea variată în care mănânci de toate.

| OctavianSps a răspuns:

Mai, tu practic refuzi si amani ceva ce este bine pentru tine. Recomandarea medicului este destul de clara, poti sa bagi tu litri de lapte si calciu.