Recomand sa faca o ecografie mamara, mai ales la aceasta varsta analizele ar trebui facute anual in cazul femeilor.
Trebuie ajuns la medic.
Se mai întâmplă din cauza dereglărilor hormonale.
De obicei neoplasmul nu doare cum spuneți dumneavoastră.
Sa facă o mamografie totuși, apoi va fi îndrumata spre stabilirea situației hormonilor specifici.
Multă sănătate.
Update: a fost la medicul oncolog acum o luna, a spus ca aceea pata tine mai degrabă de dermatologie, I a dat și o crema...a palpat-o, nu are niciun nodul. Pata i-a disparut aproape de tot, insa a rămas semn care este mai movaliu, dar mai mic decât pata inițială. Am uitat sa menționez ca mama are nevralgie occipitala, hernie de disc, are dureri groaznice de spate și cap și se va duce la medic neurolog pentru a mia oara, medicul oncolog I a spus ca cel mai probabil durerea provine tot din spate și radiază pana la san și sub san. A fost o perioada vrea deoarece gandurile și anxietatea nu îmi dădeau pace! Urez sănătate tuturor! Și acum mai am puține dubii, insa voi încerca să o conving sa isi facă o mamografie inainte sa plece la neurolog, ca sa fim siguri.
Daca sunteti ingrijorati, de ce nu merge la medic? Statul acasa agraveaza problema. Discutiile de aici, nu vindeca.
De ce intrebi pe TPU?
Cel mai bun raspuns si rezolvare sta la un om pregatit in domeniu.
Du-o pe mama ta la un doctor oncolog.
Vlalslsl întreabă: