| ElShaarawy a întrebat:

Va salut.Astazi vin cu intrebarea:E buna sau rea inghetata de orice fel iarna? Astept raspunsuri motivate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JolnT a răspuns:

E buna iarna inainte sa iesi afara dar nu multa de ex un pahar de inghetata inainte sa iesi afara.Pt ca, cand iesi afara nu o sati mai fie frig sa stai zgribulit "ca vai ce frig mi-e"

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bună dacă este consumată la temperatura camerei, nu afară pe ger!
Și eu consum înghețată iarna.
Pa, pa.

| yellowalien a răspuns:

Dacă nu ai gâtul sensibil e ok oricând. Numai că ai grijă s-o savurezi, nu s-o înfuleci! happy
E un clişeu faza asta cu mâncatul îngheţatei doar vara. E ca şi cum ai spune că vara nu ar trebui să bei ciocolată caldă. N-are sens. În fine, poftă bună! happy

| mona a răspuns:

E buna dar nu consumata in exces

| BiuL a răspuns:

Nu-i nici rea, nu-i nici buna, eu mananc inghetata iarna si n-am patit nimic, e un desert gustos, usor si destul de sanatos. Bineinteles ca nu o sa mananci inghetata iarna afara ca atunci te-as paste hipotermia.

| ElShaarawy explică:

Eu ma refeream doar daca e buna nu in sensul gustului, ci in sensului organismului, adica cum ar rectiona, rau sau bine.

| ElShaarawy explică:

Si ma refeream sa o mananc in casa, normal.Doar nu sunt nebun sa o mananc afara. laughing

| ElShaarawy explică:

Multumesc oricum la toti pentru raspunsuri.Se dovedeste inca o data ca TPU este unul pentru toti si toti pentru unul.

| ElShaarawy explică:

Multumesc pentru sfaturi.happy

| Iustiina a răspuns:

Pai, eu am invatat la scoala whistling ...ca este mai buna inghetata iarna. Deoarece, iarna ai temperatura corpului rece, iar inghetata, care de asemenea este rece, nu iti poate face nimic rau, doar daca o mananci afara, in zapada sau ger. Poti manca in casa o inghetata pe zi. Doar sa ai grija de unde o cumperi, caci, in unele magazine pot fi aduse inghetatile de vara, iar atunci, acestea pot fi expirate. :* O zi buna! >big grin

| Nickname1890 a răspuns:

Daca iti place, e buna doar sa ai grija sa nu fie expirata ca iarna nu se cumpara asa multa si poate fi de mult timp in frigiderele din magazin.

| The1smartiest a răspuns:

Pe principiul trateaza raul cu rau. daca te doare gatu sau orice afectiuni ale sistemului respirator. poti manca o inghetata. doar una nu mai multe ai grija de tine

| AlexNet74 a răspuns:

Pai daca stai la caldura, merge una dar daca esti afara ai sa racesti deci nu e bine afara, in casa langa soba (sau aragaz in caz ca stai la bloc laughing ) parerea mea

| danceisme a răspuns:

Buna!happyNu e buna deloc, pentru ca te racesti, faci rosu in gat, etc.(stiu din propria experientahee heeDeja e destul de frig afara, numai inghetata lipseste...laughing

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Depinde de organism si cum o mananciwinking

| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Depinde la ce te referi... daca este buna la gust iarna sau daca este ok s-o mananci pe timpul iernii.
Daca mananci ingetata iarna, nu are nimic cu conditia sa o mananci incet, sa nu te grabesti, in spatiu inchis, cald. In ceea ce priveste gustul....este cam nasoala pentru ca nu este la fel de proaspata ca vara (adica nu se mai vinde cum se vinde vara si sta in congelator cu lunile) si are de cele mai multe ori un gust ciudat plus ca este bocna. Nu mai are acceasi textura fina deoarece sta prea mult in frigider, ma rog, congelator. Numai bine!

| DnZ05 a răspuns:

Iti recomand sa mananci in casa la caldura inghetata.Nu prea cred ca poti manca inghetata cand sunt 0 grade.Inghetata este buna oricand dar mananca destul de incet ca sa nu faci rosu in gat.

| Vicky12 a răspuns:

Sunt doua afirmatii:
1)nici odata n-o sa se topesca zapada iarna
2)este forte frig afara si poti sa racesti
P.Sbig grinar oricum iubesc cit inghetata cit si iarna