anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Ati folosit vreodata Sapunuri Naturale? Daca da, va rog sa imi spuneti de care si cum vi s-au parut? Multumesc!

P. S. Ma refer strict la cele fabricate manual, pe baza de uleiuri vegetale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YunaFFX a răspuns:

De fiecare data bunica mea facea sapun de casa, dar pot sa zic ca nu excela fata de alte sapunuri. Aveam senzatia ca sunt unsuroasa pe maini (poate si pentru faptul ca le facea cu seu). Sunt insa sapunuri naturale care pot fi cumparate de la farmacie. Acelea intr-adevar sunt mai bune si parca aveam mainile mai hidratate (eu luasem cu cacao, miere si scortisoara de la Sanflora). Ai aici site-ul celor de la Sanflora, precum si alte informatii http://www.sanflora.ro/index.php Sper sa te ajute.

2 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Desigur! sunt cele mai bune pentru fata! mama mea a muncit pentru o batrinica care in tinerete se spala pe fata numai cu sapunuri naturale, iar fata ei arata fantastic! nu are prea multe riduri, iar tenul ei era ca al unui bebelus happy Te rog fundita. kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre! Sper sa raspunda mai multa lume, incerc sa fac un mini-sondaj. Eu fac astfel de sapunuri naturale si ma intreseaza parerea voastra :)

www.efrumuseti.blogspot.com