| FrancezuRN a întrebat:

Vă salut, de ce va timp, un an doi, înainte să dorm mă ia niște furnicături să spun așa in tot corpul, și e ca și cum ai avea un frison in tot corpul. înainte nu era așa grav, dar de câteva luni, sunt seri in care dorm la patru cinci dimineața deoarece mă ia chestia asta, și credeți-mă îți dă o senzație ciudata de aceea nici nu mă ia somnul, știe cineva ce ar putea fi? Vă rog din suflet un sfat ceva, apropo sunt fumător, și pana acum o luna două, am încetat să mai beau Pepsi sau cola deoarece crede-am că de aia am chestia asta, voi ce Spune-ți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Furnicaturi e diferit de frisoane. Frisoane pot sa fie de prea multe lichide, daca in anumite zone ale intestinului o bacterie trece in sange. E posibil ca intestinul sa fie "erodat" de la anumite substante din alimente, sucuri. Am auzit ca o tanti chiar a murit de la nu stiu ce bicarbonat... Nu amesteca alimente care nu merg si nu bea multe lichide seara. Daca totusi sunt probleme, incearca un saprosan sau putin ceai de menta.

| RAY a răspuns:

Inceput de diabet

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic ca nu se stie ce poti avea si din ce cauza

| felicityfornow04 a răspuns:

Dupa parerea mea, as zice sa te duci la un control sa nu ai vreo problema de sanatate