| andreimpwr a întrebat:

Vă salut, de ceva timp tot vad prin magazine acea apa cu vitamine "Vitamin Aqua".M-am ferit de fiecare data sa o cumpăr crezând ca este un fel de energizant tip "Redbull, Hell" (eu nefiind un iubitor de băuturi de acest gen). Știți cumva dacă are vreo legătura cu energizantele, dacă îți aduce acea stare de agitație sau dacă îți influentează in vreun fel starea? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eu nu am văzut vreo diferenţă.Dar eu nu văd diferenţă nici după redbull.
Are ceva vitamine, cel puţin aşa scrie pe etichetă.E bună la gust cea mov în special.Dar depinde de gust, alţii preferă portocalie, albă.

| andreimpwr explică (pentru J0B0MAT):

Apreciez, mulțumesc! big grin

| Den1sa a răspuns:

Nu are legatura cu energizante pursimu cica are niste vitamine dar nu stiu cit de adevarat este acest lucru

| andreimpwr explică (pentru Den1sa):

Am înțeles, o s-o încerc zilele astea, chiar îmi este pofta…cu toate ca nu stiu ce gust are? mulțumesc

| Belingot a răspuns:

Nu are legătură deloc legătură cu energizantele! Îți recomand sincer să îți iei vitamin Aqua b-boost ZERO pentru că are 2kcal/100ml

| andreimpwr explică (pentru Belingot):

O s-o încerc, mulțumesc frumos big grin

| Belingot a răspuns:

Daca vrei ceva intens și dulce îți recomand vitamina Aqua cu cocos, mie personal nu îmi place dar daca tu preferi ceva intens și dulce cu gust de cocos ți o recomand

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Belingot):

Nu as zice ca e dulce aia cu cocos, dar mie unul chiar mi-a placut. Nu ma omor sa beau prea des asa ceva, uneori nu pun gura pe apa cu vitamine cu lunile, dar merge. E mai ok decat pepsi/cola/mirinda/7up/altele de genul.

| Belingot a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Fiecare cu gusturile lui, mie unul nu mi-a plăcut deloc

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Belingot):

Mi se pare absolut normal. Cocosul e din seria "love it or hate it" ca si multe altele...