Ba da. Mi-a dat solutie cutanata Asorian plus Vitamina A Forte
Şi, nimic?
Eventual, schimbă dermatologul. Dar ar fi cam riscant să te iei după sfaturile unor străini fără experienţă medicală.
Am uitat sa specific, am mers la medic din cauza ca am constatat ca mi s-a rarit usor parul. Am zis sa actionez din timp, deoarece avea si un aspect inestetic din cauza dermatitei
Aveam scalpul putin iritat spre rosu. Dupa ce mi-a zis cum sa utilizez solutia, a zis sa ma spal o data pe saptamana pe cap.
Ţine-te de tratament, respectă sfaturile dermatologului şi nu te aştepta să-ţi treacă de pe o zi pe alta, e nevoie de timp.
Iar peste câteva săptămâni, în caz dacă problema persistă, prezintă-te la încă un control.
Sănătate!
Da, fiica mea foloseste Kelual DS de la Ducray. Dupa primele 3 spalari ( se foloseste de 3 ori pe saptamana, doua samponari) a disparut matreata si parul nu se mai ingrasa asa de tare. E un tratament pe termen lung, dar merita!
Va multumesc frumos la toti, as mai avea o intrebare. Daca ai parul gras de cate ori este bine sa te speli pe saptamana, va intreb pentru ca parerile sunt impartite. Eu zic ca o data maxim de doua ori pe saptamana, dermatologul la care am fost mi-a zis ca o data pe saptamana...
In cazul dermatitei seboreice, spalarea parului se face de 3 ori pe saptamana. In caz contrar, sebumul va sufoca radacina firului de par, "ajutandu-l" sa cada. Foloseste sampoane tratament.
Problema ta vine din interior catre exterior. Poti trata la suorafata, dar ddcaca intern nu ai tratat dezechilibru care poate fi de multe categorii, revine problema actuala. Asa ca, nu te multumeste medicul actual, mergi la altul. Opinia mea, incearca produse naturiste gen calivita sau cevapemasura lor, /calitativ vorbind