| PATRONU a întrebat:

Va salut.De vreo 2 ani de zile, m-am apucat de flotari, obisnuiamsa fac de dimineata pana seara daca aveam timp, acum am ramas la 5 serii pe zi, sunt multumit de cum am evoluat, un prieten imi tot reproseaza ca o sa ma ingras repede, daca ma las de flotari, eu, chiar daca nu se vede am si un deficit de greutate, eu chiar as vrea sa ma ingras controlat, dar nu sa ma ingras brusc si mult, sa fac burta, stie cineva ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Stie http://www.mypyramid.gov/ iti recomand calduros acest site.
Si tu faci aceeasi greseala ca si altii, nu-i frumos sa te ingrasi, poate sa iei in greutate?
Referitor la exercitii, nu face numai flotari, sunt bune dar mai fa si altceva, tractiuni, abdomene, spate, genoflexiuni... Ar fi mai bine sa faci un sport - inotul ii "the best" sau atletismul.

3 răspunsuri:
| Darion a răspuns:

Nu este adevaratce ti-a spus prietenul tau, nu o sa te ingrasi brusc daca te lasi de exercitii doar in cazul in care ai consumat bauturi cu proteine. Incearca sa mananci putin mai mult la fiecare masa. >.> acum depinde si de arderile corpului tau big grin

| carmen_4289 a răspuns:

Pai daca te ing5rasi ti regim dar eu iti spun ca nu conteaza cum arati acel prieten vrea sa te necajeasca doar poate ca i este ciuda sau asa vrea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai evoluat bine.de la maimuta la patron. e ceva.io sunt de abia un om obisnuit.am facut si eu flotari da... m-am lasat de muult.cre ca de aia. tu dai inainte. poate reusesti sa evoluezi mai mult si te desprinzi de planeta.fiindca vad ca din ce in ce devine improprie vietii.succes.