anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Deci, imi doresc de mult timp sa devin medic. Oscilez intre paramedic si medic de familie.Parca mai mult spre a 2-a laughing. Profilul meu la liceu imi permite sa dau la facultatea de medicina,insa am o problema. Cu biologia si cu materiile in care e nevoie de invatat ma descurc,problema e,insa cu materiile in care e nevoie de calcule,etc. Am vreo sansa sa ajung medic daca la chimie nu ma pricep aproape deloc? Bine,substantele si astea pot sa le invat,problema e cu calculele, formulele si astea...Multumesc,astept raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Skittles02 a răspuns:

Depinde de ce fel de viata iti doresti. daca vrei sa fii mai linistit, alege a doua varianta. insa daca nu te deranjeaza o viata pe fuga, trezit devreme, etc, meseria de paramedic ti se potriveste, parerea mea. cat despre chimie, recomand sa te straduiesti sa ii dai de cap, nu de alta, dar s-ar putea sa trebuiasca sa prescrii vreun antibiotic sau ceva asemanator. multa bafta. apropo, ma bucur ca am mai gasit un fan roger federer pe TPU happy