Nu cred ca ai o grava problema, poate esti putin superstitios. Am facut si eu chestiile astea cand ma plictiseam si eram singur si le observ acum la copiii mai mici. Daca continua ar trebui sa mergi la psiholog, personal nu consider ca este ceva grav, si tin sa mentionez ca nu sunt psiholog sau ca apartin unui cadru medical specializat. O sugestie cand mai incerci asa ceva continua sa iti spui ca este o superstitie sau o prostie (poate ca aceasta mantra te va ajuta sa scapi de acest obicei).
Da pari sa suferi de TOC tulburare obsesiv compulsiva ai nevoie de psihoterapie sau sindromul obsesional este deja forma cronicizata a bolii.
De asa ceva suferă și David backham, Jack Nicholson vedete mari sincer nu am auzit sa se vindece cineva de asa ceva dar s-ar putea sa ma înșel o fi cazuri.
Frate, ori ești foarte ambițios de îți Reușești aceste mici " target-URI "
Ori ai target-URI mici cu fazele astea ca mergi și calci alea roșii și nu alea albe chestii,
Ori încă ești copilăros, băiat spre maturitate, încă nu te-ai maturizat.
Așa făceam și eu la 13-14 ani și nu ma deranja deloc pentru ca așa inveti sa fi ambițios, sa ai ambiție in tine.
Nu te speria ca e ceva normal, data viitoare să-ți pui un target mai mare, legat de sport, dacă faci sala îți pui target-ul ăla dacă faci la piept cu 15-20kg ( cât poți tu important e sa îți fie greu dar in același timp sa nu te chinui, adică sa poți face da nu îndeajuns ).
Cel puțin și eu am chestia asta cu sala ca dacă fac mai mult decât pot dar in același timp sa nu ma chinui o sa ma dezvolt in masa musculară, chestii, totusi ți le pui in cap și te ambiționezi sa faci un anumit lucru.
Nu ii nimic grav stai linistit, stiu la ce te referi doar ca eu ți-am zis in mod mai diferit ca sa ai target URI mai mari
Pe cand eram copil, pusti (nu imi mai amintesc pana pe la ce varsta) faceam si eu din astea. In timp frecventa lor a scazut, si la un moment dat n-am mai facut asta.
La fel faceam si eu, eram destul de superstitioasa si imi spuneam ca daca nu fac un anumit lucru in momentul acela nu o sa se intample ce imi doresc (sau uneori imi spuneam ca trebuie sa fac un anumit lucru ca sa nu se intample ceva rau) E ceva firesc. Am intalnit-o la multe persoane.