anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă salut pe toți, acum câteva ore am avut o brichetă și mă plimbam pe un câmp, și m-am gândit să sparg bricheta adică mai pe înțelesul tuturor să o trântesc până explodează, și mergeam si găsisem o piatră, cărămida nu mai știu exact și era un obiect bun pentru a trânti bricheta, însă nu am stat să mă uit bine în jur și văzusem plantați lângă piatră aceea grâu și am spart bricheta și s-a auzit o pocnitură normală după explodarea brichetei apoi mi-am continuat drumul gândindu-mă ca ar putea lua foc, credeți ca ar putea lua foc, acum plouă și sunt paranoic asupra lucrului ăstuia

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Doamne....Play stupid games, win stupid prizes.Ma mir ca nu ai incercat sa te dai cu capul de pereti pana lesini, sa vezi ce anduranta ai?

Sper ca e o gluma, fiindca agricultorii sunt batuti destul de soarta, fara sa intervina pusti plictisiti in schema, cu astfel de episoade,, creative''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te sa vezi daca mai e padurea sau a disparut de pe harta sa imi zici si mie ca vreau sa stiu

| Nonameagain a răspuns:

La altceva nu te puteai gandi? Ce aveti voi de va place sa loviti, sa distrugeti?
Daca nu ploua suficient ca sa stinga focul, arde tot campul.