| mihaiionescu2 a întrebat:

Va salut, pentru cine poate citi, scriu aici o poveste intreaga sa ma ajutati, chiar n-am cui ma adresa.
Prin Noiembrie, am avut un contact sexual protejat cu o fata, mi-a zis ca o durea cand o facea, dar din spusele ei era doua a doua oara, prima oara fiind cu gagicasu de atunci, mna am facut-o.
Apoi am mai avut cu ea un contact prin Ianuarie, si atunci o durea groaznic chiar daca o mai facuse tot cu baiatul ala, in timp se impacase cu el, de atunci n-am mai tinut legatura cu ea, si astazi am mai vorbit cu ea si mi-a spus ca chiar si acum tot o doare cand face si chestia e ca mi-a facut oral fara prezervativ, eu am analizele la zi, pentru HIV, negativ de la 4 luni de la primul contact sexual, ulterior 1 luna si cateva zile de la celalalt.
Si de cand am vazut ca sunt negativ pentru HIV nu prea m-a mai interesat asa mult sincer, ca restul se trateaza, credeti ca poate fi o gonoree sau ceva? Ce sa fac, ca am observat ca uneori ma mai si dor testiculele dar nu asa rau si nu asa des, doar uneori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Bună! În capul tău e cam varză și ne faci și pe noi varză. Ai zis că o durea pe ea; ce legătură au bilele tale cu durerea ei? Apoi parcă era contactul protejat! Femeia trebuie bine relaxată și excitată; tu un neștiutor și cu gândul la iubitul ei ciudat nu ai avut răbdare cu ea... de aia o durea, apoi de era a II-a? oară trebuie avut răbdare fiindcă vorbim de începerea vieții sexuale și nu toți sunt aparate de sex ci mai sunt și oameni printre ei care pot avea boli neștiute sau primite prin tampoane, nerespectarea igienei, sex neprotejat etc. etc. Zi-i să meargă la un consult ginecologic și medicul îi zice dacă are probleme sau nu. Numai bine!

| mihaiionescu2 explică (pentru Caro34):

Da, contactul sexual vaginal a fost protejat, insa cel oral nu.
Dar ma gandeam poate la o gonoree sau clamydya.

| Caro34 a răspuns (pentru mihaiionescu2):

Astea pot fi văzute doar la medic... Numai bine!