Draga Princess, eu nu stiu cum te pot ajuta de aceste depresii, pentru ca si eu sunt intr-o situatie similara sau poate chiar mai grava decat a ta.Traiesc in Germania, de aproape 4 ani, sunt casatorita cu un neamt si am o casnicie minunata! Am luat decizia de a ma stabili aici din dragoste si nu pentru ca mi-ar fi mers rau in Rom.Problema este ca familia mea ma invinovateste pentru decizia luata, sunt cu totii furiosi pentru faptul ca i-am ''abandonat'' iar eu sunt mereu intre ciocan si nicovala, de unde si sirul acesta de depresii de care nu am cum sa scap.In Rom.nu ma pot muta deoarece sotul meu are un job f.bun aici.si nici nu ii place in Rom.nu mai stiu ce sa fac.Ma simt groaznic de vinovata si uneori imi doresc sa nu ma mai trezesc, dimineata.Merg acasa o data pe an, dar despartirea imi face f.mult rau de fiecare data.M-am gandit sa apelez la un psiholog pentru ca nu imi pot trai viata cu acest sentiment groaznic de dor si de vinovatie.Plang aproape zilnic, chiar si acum cand scriu acest mesaj.Iti doresc sa fii fericita, asa cum mi-as dori sa fiu si eu.
Depresie e prea mult spus.ori e astenia de primavara, ori esti obosita. odihneste-te mai mult si incearca niste vitamine.
Buna.
stii ce iti recomand? ia-ti concediu. medical de odihna de ce vrei tu. o luna! vino in tara, iesi cu prietenii, mergi la petreceri
tie iti e dor de casa, asta e. veniti amandoi si stati in sanul familiei si prietenilor
o alta cauza, poate ai sa razi de mine, este logodna. este ceva nou, care te sperie. nu ti face probleme, nu a murit nimeni din asta. succes si capul sus, viata e frumoasa
FeliciaVet nu e logodna 100 procente caci demult asta am asteptat si chiar si nunta o astept deacum dar in sine nu ma simt bine imi vine deseori sa pling nu stiu ce vreau nici de casa nu mii dor am fost asta vara mi-am vazut parintii ii vad in fiecare zi pe skype vb la telefon cu ei fiecare zi...nici nu stiu de la ce poate fi. oricum mersi voua de idei. sunt bucuroasa de orice idee