Eu prin anii 95-99 am baut cate 2 litri de pepsi si cola pe zi, si cam din anul 2000 si nici astazi nu mai reusesc sa scap de atacurile de panica si o lipsa severa de calciu. Crede-ti ca toate aceste de la aceste bauturi m-i se datoreaza? Analizele imi ies buna an de an nu am nimic, dar am mai baut si de curand si cand am fost la o vizita medicala aveam tensiunea 8 cu 7 foarte scazuta de obicei imi iese mereu 12.7 13.7 adica buna. Mi s-a spus ca sunt deshidratat desi afara era foarte frig. Daram tot baut cafea si cateodata cate o cola mica. De la ele sincer ma ia transpiratiile am dureri in piept si stare de sufocare desi la inima nu am nimic.
Chiar daca intrebarea asta are 10 ani, si eu am renuntat la Cola acum fix 1 an... si e super bine asa. E o mizerie de bautura.
Priveste ce se produce in organismul tau dupa ce bei cola: http://infopages.md/ce-se-intimpla-in-corpul-tau-daca-bei-cola/
Explicatia e simpla.
Daca nu esti obisnuit cu COLA si cu zaharul in exces, si daca bei rar, atunci cand bei vei experimenta efecte foarte puternice, cele descrise de tine.NU MAI BETI COLA!
Cam asa ceva am patit si eu! Am baut de dimineata vreo 3 cani de cafea si 2 pahare de coca cola am mers la magazin si pe drum am simtit ca mi se inmoaie picioarele, inima imi batea foarte tare si eram foarte agitat, grabit