| M4RK a întrebat:

Credeti ca exista noua gripa?(porcina)AH1N1

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancalazar a răspuns:

Nu ma tem dar cu siguranat daca voi raci nu voi mai duce gripa cu aspirina si ceaiuri, ci ma voi duce la medic.Va sfatuiesc pe toti sa faceti la fel.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o minciuna cu m mare, nu exista asa ceva, daca ne arata cateva cazuri de unde stiu eu ca sunt reale?

| M4RK explică:

@alllinna exista gripa porcina a aparut si in baia mare.
un barbat de 35 de ani din viseu de jos
uite http://www.adevarul.ro/......-mare.html

Janina
| Janina a răspuns:

Eu una nu cred in existenta acestei gripe.
Mi se pare dubios faptul ca intr-o perioada relativ scurta am avut vaca nebuna, gripa aviara iar acum gripa porcina straight face
vaci nu, pasari nu, porci nu... ce mai ramane? sunt curioasa laughing

| M4RK explică:

Nu credeti pana ce iti vedea;)
http://www.realitatea.net/......04772.html

| hândel a răspuns:

Inca n-am motive s-o fac, avand in vedere talentul presei de a exagera, nu ma convinge c-ar fi asa periculoasa.

| adsfsf a răspuns:

Ma ascund sub pat de frica.

auran
| auran a răspuns:

Este peste tot ca si AVIARA, sa speram ca este doar o alarma falsa avand in vedere viitoarele alegeri...

| SweetCandy a răspuns:

De existat existabig grin au fost destul cazuri mortalesad acum... Dumnezu stiestraight face

| JackieSue a răspuns:

Da exista...stirile nu pot da ceva ce nu este real.Si daca nu crezi oare se pun masti si dezinfectant in scoli degeaba asa ca nu mai au pe ce cheltui bani pe timp de criza?

nony
| nony a răspuns:

Este la fel de reala ca oamenii care au murit din cauza ei. Aparitia este dubioasa, si cu multe semene de intrebare, dar gripa este mortala si reala.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nici eu nu stiu ce sa mai cred...straight face
Dar am auzit multe cazuri si in ziare si la tv... poate o exista straight face

| adrian777 a răspuns:

De obicei nu...

| onesteanca96 a răspuns:

Daca urmariti reportaje amanuntite ati afla ca gripa porcine este o combnatie intre gripa normala si gripa spaniola... ea este o bomba biologica adica a fost facuta de intr-un laboratotr...se spc a s-a facut pentru a simplifica rn populatiei intimp de criza.

| jenny a răspuns:

Nu este nici o gripa porcina.Este o afacere pentru. cei care fac vaccinul.Cum va explicati ca noi nu avem vaccin dar cei care se inbonlavesc sunt tratati? cu ce cu ser fiziologic? cum au fost tratati cei cu gripa aviara... ce mai urmeaza? gripa canina?

| raspa a răspuns:

Eu nu cred asa ceva, e cam greu de crezut dar in fine! Parerea mea e ca aceasta "gripa porcina" este o gripa normala dar mass-media are scopul de a o face sa para un fel de virus criminal sa sperie lumea...criza-gripa porcina-lipsa banilor-inundatii-incendii-hoti-criminali... daca te uiti la tv numai asa ceva o sa vezi si iti va da un sentiment de nesiguranta de frica...in citeva cuvinte: te imbonlavesti si mai rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! si foarte respicat spun ca nu exista si asta o voi demostra intr-un articol...